Alles op een rij

 

Informatie

Zelfbeeldtraining
KOOK!Kracht voor Kids 

Deze training is er voor kinderen van 8-11 jaar die vaak negatief over zichzelf zijn en ontevreden over wat zij zijn of kunnen. U wilt graag dat uw kind weer lekker in zijn of haar vel zit.

Met KOOK!Kracht voor Kids gaat uw kind spelenderwijs weer positiever over zichzelf denken en kan hij/zij zichzelf weer zijn. 

Informatie

KOOK!Kracht XL:
zelfbeeldtraining voor tieners 

We horen het vaak: pubers die te negatief over zichzelf denken, waardoor ze minder makkelijk contact maken met anderen en te weinig voor zichzelf opkomen.

Daarom hebben we nu ook een unieke training voor scholieren in klas 1, 2 of 3 van het V.O., om weer positiever over zichzelf te leren denken.

 

Informatie

Faalangsttraining "Don't Panic"  
voor tieners

Heb je faalangst? Dan ben je te bang om fouten te maken, waardoor je extra in de stress raakt. Daardoor haal je bijvoorbeeld minder goede cijfers bij toetsen of blokkeer je bij een presentatie.

Gelukkig zijn er technieken die jou kunnen helpen om er minder last van te hebben.

Informatie

Snel Leren = Leuk Leren 

Meer leren in minder tijd en tóch beter onthouden! Deze cursus is bedoeld voor elke scholier en student die slimmer wil leren.

Informatie

Op Weg Naar Snel Leren = Leuk Leren 

Als je weet hoe je kunt leren maak je een betere start in de brugklas! Deze cursus leert je de eerste stap naar snel en slim leren.

snellezen en mindmappen

Informatie

Cursus Snellezen en mindmappen

Hoe zou u het vinden als u veel sneller zou kunnen lezen? Iedereen die veel moet lezen voor school of werk vindt dat vast geweldig!

Informatie

Cursus Werkwoordspelling 
't Sexy Fokschaap

Is het gebeurd of gebeurdt? Hij wort, word of wordt?Het besteedde of het bestede geld? Bij Obalo leren scholieren in 8 lessen hoe het zit.

Informatie

Cursus Werkwoordspelling
voor volwassenen

Grappig hè, die foto hierboven. Of ziet u niet wat er mis is? Dan is een cursus werkwoordspelling misschien wel een goed idee...

Informatie

Werkgeheugentraining
Jungle Memory

Het werkgeheugen is net een post-it blaadje in je brein: de plek om informatie te noteren, te onthouden en ermee te kunnen werken.

Informatie

Cursus Rekenen doe je zó op het VMBO

Voor veel VMBO-scholieren is rekenen heel erg lastig. Is dat voor uw zoon of dochter ook het geval? Wij kunnen hem/haar helpen!

 

Informatie

Cursus Reken mee naar Pabo 2

Zit je in de eerste van de Pabo en heb je je rekentoets nog niet gehaald? Als je hem niet haalt, moet je je Pabo-droom opgeven!

 

Informatie

Examentraining

In 4 lessen leer je een goede planning te maken voor je examenperiode. Hoe handig is dat!